פטור ממס לנכים

בפורום זה תוכלו לשאול כל שאלה שתרצו לעו"ד גיל גולדרייך.

פטור ממס לנכים

הודעהעל ידי יניב » א' פברואר 19, 2012 8:51 am

אני עובד במשרה מלאה ומרוויח כ30,000 ש"ח לחודש. אני לא אדם בריא. יש לי בן השאר סוכרת, בעיות לחץ דם, אי ספיקת כליות ואני גם סובל מאוטם בשריר הלב. האם אני יכול לקבל פטור ממס לאדם נכה ? האם אני חייב להפסיק לעבוד ? האם מדובר בפטור ממס הכנסה לנכים או גם בפטור ממיסים אחרים לנכים ?
האם משרדכם הוא משרד עורכי דין שמתמחה בפטור ממס לנכים ?
לתשובתכם בהקדם אודה
יניב
יניב

Re: פטור ממס לנכים

הודעהעל ידי gili » ה' פברואר 23, 2012 1:02 pm

יניב כתב:אני עובד במשרה מלאה ומרוויח כ30,000 ש"ח לחודש. אני לא אדם בריא. יש לי בן השאר סוכרת, בעיות לחץ דם, אי ספיקת כליות ואני גם סובל מאוטם בשריר הלב. האם אני יכול לקבל פטור ממס לאדם נכה ? האם אני חייב להפסיק לעבוד ? האם מדובר בפטור ממס הכנסה לנכים או גם בפטור ממיסים אחרים לנכים ?
האם משרדכם הוא משרד עורכי דין שמתמחה בפטור ממס לנכים ?
לתשובתכם בהקדם אודה
יניב

שלום יניב
כדי לקבל פטור ממס הכנסה לנכים, רצוי מאוד שלא תפסיק לעבוד. אלא תמשיך לעבוד ותרוויח כמה שיותר. מדובר בהטבה שהמדינה נותנת לנכים שלא מבקשים קצבאות סעד אלא מעוניינים להמשיך לעבוד ולקבל הטבה מהמדינה. כפי הנראה יש לך סיכוי לקבל פטור ממס הכנסה לנכים, אך לצורך קביעה סופית אתה צריך להיפגש עם עורך דין מיומן לפטור למס הכנסה לנכים. יתכן ותוכל לקבל פטורים נוספים מתשלומי מס אך לצורך כך יש צורך להתייעץ עם עורך דין מומחה לפטור ממס לנכים. משרדנו מתמחה בטיפול בתיקי פטור ממס הכנסה לנכים. נשמח להיפגש איתך פגישה שאינה מחייבת אותך לכלום. מומלץ שתקרא גם באתר שלנו בנושא פטור ממס לנכים
אני מקווה שעניתי לך על השאלה
עורך דין גיל גולדרייך
סמל אישי של המשתמש
gili
מנהל האתר

Re: פטור ממס לנכים

הודעהעל ידי gili » ג' מרץ 06, 2012 1:23 pm

סמל אישי של המשתמש
gili
מנהל האתר

חזור אל שאלות תשובות

מי מחובר